Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pelerinaj in Tara Sfanta - Israel
479 €
Brand
Varianta nr. 2
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Plecari: 22 Februarie; 01, 08, 15 Martie 2010

Ziua I: Ora 17:55 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Decolare spre Tel Aviv cu cursa El-Al la ora 20:55. Sosire pe aeroportul Ben Gurion, formalităţi vamale, transfer în Tiberias, cazare şi cină (platou rece la camera) la Hotel Astoria 3* (www.astoria.co.il/en) sau similar.

Ziua a II-a: Mic dejun. Deplasare spre Capernaum – vizitarea casei Sf. Petru şi se admira noua şi originala biserică in formă de corabie. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor. Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirii. Cina si cazare in Tiberias, Hotel Astoria 3* sau similar.

Ziua a III-a: Mic dejun. Deplasare spre Haifa, al treilea oraş ca mărime din Israel, situat într-un golf, la poalele Muntelui Carmel, pentru a admira panorama orasului Haifa si a Gradinilor Suspendate ale Templului Bahai.

Vizita la Manastirea “Stella Maris” unde este pestera Sf. Ilie Tezviteanul. Scurt popas la Acco, capitala cruciaţilor, port-cetate ce nu a putut fi cucerit de Napoleon Bonaparte. Continuarea traseului spre Nazaret unde se va vizita Biserica Buna Vestire si Biserica Sf. Gavril. Vizita la Cana Galileei, locul in care Mantuitorul a facut prima minune, a transformarii apei in vin. Cina si cazare in Tiberias, Hotel Astoria 3* sau similar.

Ziua a IV-a: Mic dejun. Dimineata urcare pe Muntele Tabor – vizita la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Optional, plimbare pe Marea Galileei cu o copie a barcii Mantuitorului (pret: 10 eur/ pers.). Apoi se poposeste la Kibutz Yardenit, pentru binecuvantarea în apele Iordanului. Cină şi cazare in Ierusalim, Hotel Park 4* (http://www.inisrael.com/pplazajerusalem/index.cfm) sau similar.

Ziua a V-a: Mic dejun. Vizita in Ierusalim. Se urcăm Muntele Măslinilor, se viziteaza Grădina Ghetsimani, Biserica Tatăl Nostru, Biserica Înălţării şi Biserica Mormântului Maicii Domnului. Apoi privim Valea Gedronului, presărată cu mormintele celor care doresc să învieze primii şi Poarta de Aur prin care va intra Mântuitorul la cea de-a doua venire. Intrare în cetatea Ierusalimului prin „Poarta Leilor”; parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa – cu cele 14 opriri ale lui Iisus Hristos de pe Drumul Crucii. Vizităm Biserica Sfintei Învieri, ne închinăm la Sfântul Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii, Capela Arătării lui Hristos. Cină şi cazare în Ierusalim, Hotel Park 4* sau similar. .

Ziua a VI-a: Micul dejun. Dimineata deplasare la Bethlehem si vizita la Biserica Ortodoxa la locul unde s-a nascut Iisus. Optional, deplasare in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava si Manastirea Sfantul Theodosie (pret: 10 eur/ pers.). Deplasare spre Ierusalim. Se urca pe Muntele Sion pentru inchinare la Biserica Adormirii Maicii Domnului si la locul unde s-a tinut Cina cea de Taina. Se viziteaza apoi Mormântul Regelui David şi Zidul Plângerii. Cină şi cazare în Ierusalim, Hotel Park 4* sau similar.

Ziua a VII-a: Mic dejun. Dimineata, optional, vizita in Ierihon ( Biserica Dudul lui Zaheu si Aşezământul Românesc) si la Manastirea Sf. Gheorghe din Valea Hozeva cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si mormantul Cuviosului Ioan de la Neamt – Hozevitul (pret: 10 eur/ persoana). Dupa amiaza, program liber la Marea Moarta. Cină şi cazare în Ierusalim, Hotel Park 4* sau similar.

Ziua a VIII-a: Mic dejun. Transfer la aeroport. Formalitatile de check-in incep la ora 14:10; îmbarcare şi zbor spre Bucuresti (decolare ora 17:10). Sosire la Bucuresti la ora 20.05.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru: www.firstclassturism.ro
Din Gura in Gura