Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pelerinaj de Paste in Israel
710 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ziua 1: Ora 07,30 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 10,40 decolare spre Tel Aviv cu cursa EL AL 574. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 13.15. Deplasare spre Ierusalim. Dupa amiaza vizita la Muntele Scopus unde se poate admira panorama Orasului Sfant, Biserica Inaltarii, Muntele Maslinilor, Bisericile “ Pater Noster” si “ Dominus Flavit ” (biserica in forma de lacrima); vizitarea Gradinii Getsimani, a Bisericii Natiunilor si a Bisericii Mormantul Maicii Domnului; Cina si cazare in Ierusalim, Hotel***+.

Ziua 2: Mic dejun. Dimineata vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa si locul nasterii lui Iisus. Optional, vizita la Manastirea Sfantul Sava si Manastirea Sfantul Theodosie. Dupa amiaza intoarcere la Ierusalim. In VINEREA MARE, cu gandul si sufletul indurerat pentru suferinta Mantuitorului, intram in cetatea Ierusalimului prin poarta Leilor; vizitam casa in care a locuit Maria in Cetatea Antonia, parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu vizitarea Bisericii Mormantului Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare in Ierusalim, Hotel***+. Seara, aproximativ ora 21.30, participam la Slujba Prohodului la Biserica Invierii. In continuarea slujbei, vom ramane in zona Bisericii Invierii pentru a astepta sosirea Sfintei si de viata datatoarei Lumini.

Ziua 3: Mic dejun la pachet pentru cei care vor petrece noaptea in orasul vechi pentru a astepta Sfanta Lumina. Program liber in orasul vechi. VENITI SA LUATI LUMINA! Functie de posibilitati si de organizarea autoritatilor locale, vom putea fi prezenti individual in Biserica Invierii in momentul sosirii Sfintei Lumini (aproximativ orele 12 - 14). Dupa amiaza, intoarcere la hotel pentru odihna. Cina la hotel. Noaptea participare la slujba de Inviere la Biserica Romaneasca din Ierusalim sau la Biserica Invierii. Cazare Ierusalim, Hotel***+.


Ziua 4: Mic dejun. Plecare spre Galilea. Optional, masa festiva de Paste (pret aprox. 35 usd/persoana). Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirii. Deplasare spre Capernaum – vizitarea casei Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor. Optional, plimbare pe Marea Galileei cu o copie a barcii Mantuitorului. Cina si cazare in Nazaret/Tiberias, Hotel ***+.

Ziua 5: Mic dejun. Dimineata urcare pe Muntele Tabor – vizita la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Vizita in Nazaret la Biserica Buna Vestire si Biserica Sf. Gavril. Oprire in Satul Cana – vizitarea bisericii ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. Dupa amiaza intoarcere la Ierusalim. Pe drum vizita la Manastirea Sfantul Gherasim. Seara, ultima inchinare la Mormantul Sfant. Cina si cazare in Ierusalim, Hotel***+.

Ziua 6: Mic dejun la pachet. Aproximativ ora 02.00, transfer la aeroportul Ben Gurion pentru zbor spre Bucuresti cu cursa ElAl LY 573 de la ora 07.00. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni, pe data de 06.04.2010 ora 09.50.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura